Halloween 5.-6.11.2011

V chytrých hlavách Koko a Gábiny se zrodil nápad, že bychom týden po podzimních prázdninách mohli pro světlušky a vlčata uspořádat Halloweenský večer i s přespáním v klubovně. A jak bylo v plánu, tak se taky i stalo. V sobotu odpoledne se ve vyzdobené klubovně začaly scházet děti. A nepřestaly, dokud jich nebylo 30, což byl v zásadě dost vtipný počet, protože s více jsme ani nepočítali při vyrábění rekvizit a nákupu jídla.

Těchto třicet dětí složilo svá zavazadla v klubovně a vrhlo se do vyrábění. Vyráběli jsme různé masky, netopýry na kolíčky, dýně a pod. Potom děti čekaly disciplíny venku, například hledání pokladů v ukrutně modrých špagetách, lovení marchmallow brčkem z vody, létání na koštěti nebo třeba střílení zombies.

Poté, co všichni splnili všechny disciplíny, přišel upír a pozval děti do strašidelného hradu. Děti chodily po jednom až dvou (podle odvahy, ale přiznávám, mě tam dotáhly až Verča s Gitou), museli projít kolem člověka na elektrickém křesle, kolem řezníka, co usekával prsty, kolem šílené zdravotní sestřičky, kolem rakve, z níž po nich sahal nebožtík až ke strašidlu, co bylo přivázané na řetězu a hrozně vřískalo. Na konci se děti podepsaly na pergamen a mohly ven si jít opéct buřty.

Pak už nás čekal závěr večera v podobě filmu. Koukali jsme na „V tom domě straší“. No a potom už jsme si jen vyčistili zuby, rovnoměrně se rozprostřeli po podlaze, zalezli do spacáků a spali. A spali až do budíčku (fakt 🙂 ). Ráno jsme si dali snídani, sbalili všechny věci a děti počkaly u oživeného ohně, až si pro ně přijdou rodiče.

Klára

Všechny fotky ve střediskové galerii.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *